Élet a Windows Mobile után

2010.09.04. 16:35

Szűk félév után folytatom itt. Közben máshol éltem ki a szenvedélyem, de erről később. Kicsit mobilos témába fog fordulni a blog (Még nem késő leiratkozni). Persze a Facebook és a Twitter még mindig fontos tényező, de SP bolond lányhordái óta már nem az igazi :-D

Lényeg a lényeg: nyár közepén lecseréltem a telefonom ötven valahány hónap után, így Android szolgál 10 év windows után. Az átállás nem volt zökkenőmentes, de pont ilyen apróbb trükköket kívánok megosztani veletek. Bővebben írok a friss szerzeményemről is rutinos okostelefonosként és persze hasznos programokat is ajánlok majd Nektek önkényes felfogásomban. Ezt egészíti majd ki egy geek leányzó és egy játékmániás barátom.

Hónap közepéig még 2-3 projektem befejezem és utána osztom az észt ki-ki bánatára, vagy örömére.

Addig is sex, fagyi, rock'n'roll!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakazik.blog.hu/api/trackback/id/tr52269728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása