Offline HTK01 találkozó

2010.03.03. 11:38

És igen, lezavartuk az első személyes találkozót a kurzus aktívabb tagjaival március másodikán. Összesen tizenegyen, vagy tucatnyian voltunk. A helyszínt én biztosítottam egy bejáratott rendezvényemmel párhuzamosan a Gold Centerben.

Az első befutó pp volt a guruk részéről. Vele beszélgettem az ELTE, a Kandó és a tanítás viszásságairól. Közben befutottak a többiek is. Vacsoráztunk egy kiadósat és 8 körül beizzítottuk az online közvetítést is. A háttérzaj és a hosszú mondatok miatt a 9 nézőnk lemorzsolódott, de önző módon jobban figyeltünk a jelenlevőkre. (Visszahallgatva egész tűrhető a hang. Élőben jobban zavart a zene)
Kilenc után megduplázódott a csapat Kulcsi vezetésével és akkor jöttek a rázósabb témák. Sokféléből tevődött össze a csapat, de ennyi jóindulatú embert ritkán látni együtt. Fele döntéshozó elég lenne a minisztériumban az oktatási rendszer normális reformjához. Kis dolgokra gondolok csak - amik túlnyúlnak a választási cikluson :-)
 
Csak szemezgetek az érintett témák közül: elearning, felsőoktatási reformok, OSzK, Mikulás Gábor szerepe a könyvtárosok életében, online kurzusok szerepe a felnőttképzésben, keretrendszerek fejlesztése... Ha eszedbe jut még, írd meg kommentben!
 
 
Nagyjából éjfélig maradtunk - illetve én még tovább, mert házigazda voltam és hiányoltak már a törzsvendégek a Kocsmai KüzdőSportok közönségéből.

 

Remélem mindenki jól érezte magát és lesz folytatás. Titokban abban is reménykedem, hogy a két főszerv már a folytatást szervezi 12, vagy 18 hétre bővítve. Akkor utol érném magam végre és eminensebb módon vehetnék részt a kurzus munkájában. Erre minimális az esély, de mindenképpen gondolkodom ilyen kerekasztalok létrehozásában havi rendszerességgel.
 
Addig is konnektivizmus szelleme járjon át mindenkit egy szebb újvilág reményében :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://csakazik.blog.hu/api/trackback/id/tr631836298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása