Kocsmai KüzdőSportok

2010.01.26. 19:46

Szoknom kell még ezt a blogolást – hisz a rendszeresség áll talán legtávolabb a jelenlegi életemtől. Egy blog pedig akkor ér valamit, ha rendszeresen felkerül valamilyen tartalom rá. Az pedig, hogy ez érdekes-e, azt nem az én tisztem megítélni. Először is egy saját programom ajánlanám a figyelmedbe, nyájas olvasó.

 

Az ELTE körein belül sportprogramokat szervezek. Ennek a legfeltűnőbb bizonyítéka a Kocsmai KüzdőSportok rendezvényem. Minden kedden este 6-tól másnap reggelig összegyűjtjük a csocsó, darts, biliárd és póker szerelmeseit egy helyre, ahol igényes környezetben biztosítjuk az eszközöket. Egyetemi hallgatóknak ingyen, ismerősöknek pedig hatalmas 100 forintos díjért. Eszemben sincs fölös sorokat pazarolnom a reklám felületéhez. Lényeg a lényeg: Téged is szeretettel várlak minden kedden a Gold Centerben. Részletek pedig a kocsmaikuzdosport.elte.hu/ oldalon.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csakazik.blog.hu/api/trackback/id/tr851704659

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ecommerce Business For Sale 2017.10.09. 05:09:45

Selfie bot vs okostelefon: Hogyan csatlakoztassak selfie botot okostelefonhoz? - kockablog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása